Etherische olie

Jiva Organic hooikoorts set

Hooikoorts? Biologische eucalyptusolie helpt je het seizoen door

Kriebelende neus, tranende ogen en niezen; het hooikoorts seizoen is in volle gang. Heel vervelend als je juist buiten wilt genieten van de aangename temperaturen en de prachtige natuur. De hooikoorts set van Jiva Organic biedt op een biologische wijze verlichting en vermindering van hooikoortsklachten.

Hooikoorts is een allergische reactie op ronddwarrelend stuifmeel (pollen) van bomen, planten en grassen. Het leidt tot vervelende klachten die lijken op een verkoudheid zoals een loopneus, niezen, jeukende ogen en opzwellingen in de holtes. Om deze zwellingen te verlichten en de klachten te verminderen wordt al eeuwenlang de helende werking van etherische oliën ingezet.

Eucalyptusolie

De zeer sterk geconcentreerde biologische etherische eucalyptusolie is afkomstig uit Zuid-Afrika van het blad van de eucalyptus plant. De olie heeft niet alleen een heerlijke kamferachtige geur met een houtachtige ondertoon, het is bovendien heel effectief tegen zwellingen en het branderig gevoel in en rondom de neus. De slijmverdunnende en antimicrobiële werking opent de luchtwegen voor een vrije ademhaling. De aromatherapie met eucalyptusolie is bovendien goed voor het immuunsysteem en geeft energie. De biologische Jiva Organic eucalyptusolie is een natuurlijk hulpmiddel bij irritatie aan de luchtwegen door hooikoorts en is geschikt voor alle leeftijden.

Neusinhalator

Een verstopte neus geeft een onprettig benauwd gevoel. De neusinhalator brengt direct verlichting op de juiste plek. De etherische eucalyptusolie vermindert de zwelling en irritatie van de neusslijmvliezen en geeft de ruimte aan een meer vrije ademhaling. Het gebruik van de neusinhalator is heel eenvoudig; druppel de eucalyptusolie, of andere etherische olie, op de wattenstick in de inhalator en sluit de dop. Ideaal om in je tas te stoppen zodat je altijd en overal je neus ademvrij kunt houden. Praktisch een verademing!

Aromahanger

Met de chique levensboom aromahanger draag je niet alleen een echte eyecatcher, maar ook je favoriete geur dicht bij je. Bij de prachtige zilver- of koperkleurige medaillon en ketting van 30cm worden vijf viltjes meegeleverd zodat je kunt wisselen van geur. Druppel de sterk geconcentreerde etherische olie op het viltje in de medaillon en sluit deze zodat de aroma zich door de openingen kan verspreiden. Tip! Wissel de eucalyptusolie af met andere etherische oliën die een geneeskrachtige werking hebben op hooikoorts, zoals peppermint, rozemarijn, tea tree, lemongrass, cederhout en lavendel. De mooie aromahanger bewaar je in het juten zakje dat je gratis ontvangt bij de Jiva Organic hooikoorts set.

Geniet van de mooie seizoenen zonder hooikoortsklachten met de biologische, natuurlijke en geneeskrachtige etherische oliën van Jiva Organic. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met info@jiva-organic.nl

Related Posts

Geef een reactie