Home » Edelsteen armbanden » Heren collectie
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Kralen armband voor heren van Klein Geluk

Kralen armband kopen van natuursteen? Neem dan eens een kijkje in de Heren collection met stoere, robuuste heren armbanden. verkrijgbaar in verschillende prijs categorieën.
Kralen armbanden zijn tijdloos en goed te combineren voor iedere gelegenheid. Ga je naar een festival, heb je een feestje, wil je je zakelijke outfit een boost geven of gewoon voor iedere dag? De kralen armband is hot! Wil je een statement maken, combineer dan verschillende armbanden met elkaar.
Naast de Musthave Collection, is er ook een Exclusive Collection. Hier vind je armbanden gemaakt van exclusievere kralen. De Small Bracelets Collection zijn gemaakt van 8 mm kralen natuursteen, makkelijk en goed te combineren naar je eigen smaak.

Twee keer per jaar worden er nieuwe collecties gelanceerd, de lente/zomer en herfst/winter collectie. Tussen deze collecties door worden er ook nieuwe armbanden toegevoegd in de webshop.
Houd de social media kanalen van Jiva Organic in de gaten.

Uniek & Handgemaakt
…dat zijn de Bracelets van Klein Geluk!
Geluk zit in kleine dingen… Een armband die je outfit afmaakt, je kleur geeft en jezelf of een ander een glimlach bezorgt.
Armbanden van Klein Geluk staan voor liefde, kracht en met de natuurstenen in de puurste vorm voor diversiteit en spiritualiteit. Verschillende kleuren, levend materiaal, persoonlijk, een bijdrage aan de eigen kleur van ieder mens. Voor iedere armband wordt er gebruik gemaakt van mooie duurzame materialen zoals natuurstenen, schelpen en stainless steel. Klein Geluk is een jong merk van Nederlandse bodem dat staat voor originaliteit, kwaliteit en betaalbaarheid.
De kralen armband, een mooi cadeau

Alle armbanden zijn handmade en gemaakt van de mooiste natuurstenen. Door de verschillende tekeningen van de stenen, is iedere armband uniek. De armbanden worden verpakt in een mooi milieuvriendelijk FSC®-gecertificeerd zwart sieradendoosje van gerecycled karton. Daarnaast wordt er bij iedere armband een kaartje meegeleverd waarop de werking van de steen beschreven staat. Een origineel en persoonlijk cadeau!
Iedere armband is op maat te maken en te bestellen !