Jiva en BrellaVio werken samen

De BrellaVio spijkermat is gebaseerd op de acupressuur massagetechniek, beter bekend als drukpuntmassage. De duizenden drukpunten van de spijkermat oefenen druk uit op de energiebanen in jouw lichaam en zorgen voor het wetenschappelijk bewezen effect.

Energiebanen zorgen er gewoonlijk voor dat jouw organen van voldoende energie worden voorzien. Een veelvoorkomende oorzaak van zowel fysieke- als mentale klachten zijn blokkades op deze energiebanen.

Door het gebruik van de BrellaVio spijkermat stimuleer je de bloedsomloop, worden blokkades op jouw energiebanen vrijgemaakt én maakt het lichaam gelukshormonen aan. Hierdoor kom jij tot ontspanning en reken je af met vervelende klachten zoals stress, lichamelijke pijn en een slechte slaapkwaliteit. Ook wordt door het gebruik van de mat de doorbloeding gestimuleerd en maakt het lichaam 2 gelukshormonen (Endorfine & Oxytocine) aan die zorgen voor extra ontspanning.

Bestel hier jouw spijkermat!

De BrellaVio spijkermat set pastel turquoise is inzetbaar bij;

 • Nek en schouderklachten
 • Betere ontspanning bij spieren die vastzitten
 • Slaapproblemen
 • Diverse rugklachten waaronder spit en hernia
 • Fibromyalgie
 • Bij pijnlijke en vermoeide voeten, hielspoor en wintertenen
 • Autisme en ADHD (ook bij kinderen)
 • Frozen shoulder & Whiplash
 • Chronische en reumatische pijnklachten
 • Burnout-klachten & Stress
 • Onderdeel van gezonde lifestyle en meer rust

De BrellaVio spijkermat; het nieuwe ontspannen. Hij wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt waaronder het geven van meer ontspanning, vermindering van pijn en het verbeteren van de nachtrust. De mat is erg makkelijk te gebruiken en al snel een aanvulling op je dagelijkse routine.

De spijkermat set van BrellaVio zorgen samen voor een ultiem relax-gevoel. De mat zorgt ervoor dat alle drukpunten in je rug geprikkeld worden en het kussen zorgt voor een fijne ondersteuning in de nek. De vulling van boekweitkaf kan je uit het kussen halen zodat je deze precies op maat naar jouw lichaam kunt vormen.

Bestel hier jouw spijkermat!

Advies gebruik BrellavVio spijkermat pastel turquoise

De eerste keer dat je de mat gebruikt kan deze scherp aanvoelen. Het kan daarom fijn zijn om eerst een kledingstuk te dragen wanneer je de mat voor het eerst gebruikt. De prikkels wennen vrij snel en na een aantal keer kan je zonder kleding op de mat gaan liggen. Gebruik de mat op een zachte ondergrond zoals bijvoorbeeld een bed. Op deze manier sluit de mat mooi aan op jouw lichaam.

Het gebruik van de spijkermat is niet aan te raden in geval van*

– Bij bloedstollingproblemen, hartproblemen en/of gebruik van bloed verdunnende middelen
– Bij huidproblemen op de plekken waar de BrellaVio gebruikt wordt
– Bij zwangerschap: raadpleeg een arts/verloskundige alvorens gebruik te maken van de Flowee

*Bij twijfel, raadpleeg altijd een arts voordat je de Brellavio mat gebruikt.

Afmeting kussen: 37 cm x 15 cm x 10 cm

Wil je meer informatie? Lees dan ons blog op de website van Brellavio

30 dagen risicoloos uitproberen!!

 

Bestel hier jouw spijkermat!