Etherische olie groothandel

Etherische olie groothandel Jiva Organic is er voor jou als wederverkoper. Je kan bij ons terecht voor meer dan biologische etherische oliën voor mensen. We zijn namelijk niet alleen een groothandel voor essentiële olie, maar ook voor aroma hangers en bio essentiële olie voor honden artikelen. Alles voor de bewuste en/of spirituele lifestyle van de klanten van jouw bedrijf dus! Registreer hier jouw bedrijf om in te kopen bij onze etherische olie groothandel.

Waarom een etherische olie groothandel?

Waarom we een etherische olie groothandel zijn gestart? Omdat etherische oliën en diffusers al jarenlang een groeimarkt zijn. De essentiële oliën zijn razend populair! Bij spirituele doelgroepen zoals de new age en nieuwetijdskinderen, maar ook bij mensen die gewoon een lekker luchtje in huis willen. En ja.. Zelfs bij bedrijven!

Het is bijvoorbeeld de reden dat aromatherapie binnen een paar jaar enorm populair is geworden, net als andere alternatieve geneeswijzen overigens. Dat komt omdat mensen steeds bewuster worden. Niet alleen wat betreft essentiële olie, maar ook betreft een bewuste en biologische levensstijl.

Waarom de vraag naar essentiële olie zo groeit? Simpel. De spirituele doelgroep waar wij ons voorheen op richtte stond al eerder open voor essentiële oliën en de werking ervan, maar de rationelen onder ons? Die geloven alleen in onderzoek.

Nu door onderzoeksinstanties steeds vaker positieve bevindingen gerapporteerd worden groeit de vraag naar essentiële oliën nóg sneller. Het was dus écht tijd voor ons om ‘met de tijd mee te gaan’ en onze 100% biologische etherische olie groothandel te starten. We hadden immers al veel kennis en ervaring met de markt en de oliën verkopen, maar wat heb jij aan deze informatie?

Voordelen groothandel essentiële olie | Jiva Organic

 • Groothandel voor essentiële olie Jiva Organic volgt de laatste (bio) trends.
 • Biedt 100% biologische etherische olie, passend bij de wens van jouw klanten.  
 • We hebben als groothandel brede en diepe kennis m.b.t. biologische etherische olie.
 • Onze productlijn is al bekend van beurzen en we investeren in online marketing. 
 • Grote bestellingen en kleine bestellingen (v.a. €150,-) mogelijk. Altijd snel geleverd!

Al onze; biologische essentiële oliën, diffusers en andere artikelen uit de webshop hebben ruime marges en worden bij bestelling dezelfde werkdag nog naar jouw bedrijf verzonden.

Bij Jiva Organic kan je terecht voor de standaard essentiële olie zoals; lavendel olie, pepermunt olie en bergamot, maar ook voor de moeilijk te verkrijgen etherische roos-geranium olie en unieke sets voor o.a. seizoens kwaaltjes en olie met keramische band voor honden.   

Essentiële olie groothandel 

Als essentiële olie groothandel bieden we een breed assortiment met; unieke biologische etherische olie voor huisdieren en mens, wij breiden ons assortiment doorlopend uit. Alles voor de bewuste levensstijl van je klant vindt je nu en in de toekomst bij Jiva organic.  

Biologische etherische olie groothandel

Jiva organic is dé biologische etherische groothandel. Onze producten zijn 100% bio based en ons assortiment blijft uitbreiden. We bieden nu zelfs bio olie voor huisdieren. Als jij ook gelooft dat mensen minder chemicaliën moeten inademen dan zien wij jou graag bij onze natuurlijke etherische olie groothandel!

Voorwaarden inschrijven bij onze essentiële olie groothandel 

Als je wilt starten met de verkoop van de Jiva organic olieproducten schrijf jouw bedrijf dan hier in.

Belangrijk:

 • Je hebt een geldig KVK nummer nodig voor jouw registratie. Wij controleren deze handmatig. 
 • Uiterlijk binnen één werkdag krijg je toegang tot de webshop voor resellers.
 • Je kan altijd online terecht bij onze essentiële olie groothandel terecht voor vragen.
 • Mis je producten in ons assortiment? Geef het ons dan gerust aan. Wij breiden ons aanbod constant uit. 
 • Voor bestellingen als bedrijf geldt een minimumbedrag van €150,- 
 • Je bent vrij in het bepalen van de verkoopprijs van onze olie en andere producten. De prijzen voor consumenten op onze website zijn o.b.v. onze ervaring een goede adviesprijs. 

Inkopen bij onze essentiële olie groothandel 

Als je wilt inkopen bij onze essentiële olie groothandel kan je jouw bedrijf hier registreren. Twijfel je nog ergens over of heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust telefonisch contact op. We nemen graag de tijd om persoonlijk al jouw vragen te beantwoorden.