Home » Edelsteen armbanden
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Edelstenen armband

Edelstenen armband nodig? Op deze pagina vind je ons gehele assortiment met de mooiste stenen kettingen! Natuurlijk voor zowel voor zowel mannen als vrouwen. Welke energie booster wil jij altijd bij je dragen? De dagelijkse stabiliteit en geborgenheid van een agaat armband? Of misschien wil je juist de krachten van edelstenen armbanden afwisselen? Zoals de zuiverende aquamarijn armband en beschermende jade armband?  Weet je nog niet wat je zoekt? Lees dan snel hieronder verder of klik op de armband die jou roept en lees waar hij voor staat!

De energie van de edelstenen armband.

Als je zoekt naar een edelstenen armband dan weet je wellicht al dat deze energie heeft óf je hebt het wel eens gehoord, maar wat is daarvan waar? Alles. Alles heeft namelijk energie. Dat is ook bewezen, energie heeft alleen een linkje naar het woord spiritueel, waar mensen van schrikken. Terwijl er eigenlijks niks zweverigs aan is.

Ook een plastic tuinstoel en bomen hebben energie, om specifiek te zijn: trillingen en frequenties. Dat edelstenen armbanden energie hebben? Dat is was sowieso al niet zo gek om je te bedenken. Kijk maar naar kwartshorloges, zij gebruiken kristallen vanwege de vast trillingen om de tijd nauwkeurig te houden.

Trillingen en invloeden zijn niet beperkt tot een edelstenen armband of een specifieke steen. Ze zijn overal om ons heen, van het gevoel dat we krijgen naar een kleur die ons aangenaam laat voelen, tot muziek die ons meesleept en de bank waar we uitgestrekt op liggen om tot rust te komen. Alles bestaat uit trillingen en frequenties! 

Kanttekening: de ‘helende werkingen’ zijn (nog) niet wetenschappelijk aangetoond. Al zijn er volop ervaringen van mensen die zeggen dat zij dit wel ervaren. Natuurlijk kan enkel het placebo effect al een positief effect hebben, maar of het daaraan ligt? Tot er keiharde bewijzen liggen dat het werkt zullen we het effect dus ook nooit claimen. En zelfs daarna zullen er nog skeptische mensen zijn – en terecht – het is goed om vragen te stellen en kritisch te blijven, los van het onderwerp: edelstenen armbanden.

Er worden namelijk ook edelstenen workshops gegeven, healings en nog veel meer. Ik denk dat we als samenleving steeds een stukje meer ‘open gaan staan’ voor wat er allemaal nog méér is en wat de natuur ons te bieden heeft. Kijk maar naar hoe we omgaan met eten, de populariteit van oosterse geneeswijzen, alternatieve therapie, mindfulness, meditatie en yoga. En naar de middelen die we steeds meer gebruiken, natuurlijker eten met minder e-nummers, kruiden, essentiële oliën en ja; ook een edelstenen armband.

Wij merken vooral dat mensen – en ook bekenden en vrienden – gebaat zijn bij het dragen van een edelstenen armband, placebo effect of niet – en daarnaast.. Een edelstenen armband moet voor JOU werken en fijn zijn om te dragen. En voelt het voor jou goed een stenen armband te dragen? Wat heeft een ander daar dan over te zeggen. Laat hen maar met een onderzoek komen dat het niet zo is, toch? Enfin.. Gelukkig zijn er steeds meer onderzoeksinstanties zoals naturalis, maar ook het WUR, die zich richten op onderzoek naar de helende werking van edelstenen en van andere natuurlijke middelen. We moeten het onderzoek naar de helende werking van edelstenen maar nauwlettend in de gaten houden denk ik zo 🙂

Edelstenen armband dames

Edelstenen armband, dames al houd je wel of niet van sieraden. Een armband van edelsteen is altijd meer dan dat! Het geeft je energie, heeft een eigen betekenis en eigen energie. Net als jij! En de energie van alles om je heen? Die is zelfs wetenschappelijk vastgesteld! En houd je wel van sieraden? Dan is het vast leuk een keer wat anders dan een 14 karaat sieraad of zilveren armband om je arm te dragen, toch? 🙂

Hoe vertaalt dat inzicht zich naar stenen armbanden? Neem de roze opaal armband bijvoorbeeld: het stimuleren van optimisme en levenslustigheid. Maar.. Moet je nu persé een roze stenen armband dragen? Nee hoor, kies vooral wat bij je past en waardoor jij je aangetrokken en goed voelt! Dat is waar ik zelf meer in geloof. Wat zou de boodschap achter die aantrekkingskracht zijn denk je?

Edelstenen armband heren

Edelstenen armband, heren ook voor jullie zijn er edelstenen armbanden! Een prachtige donkere kleur sodaliet of de luipaard jaspis bijvoorbeeld. Sodaliet zou staan onrust en geprikkeldheid verminderen.

Verder zou een sodaliet armband je helpen bij het intuïtiever in het leven staan en beslissingen durven te nemen die goed voelen, waaronder jezelf meer laten horen, wat je écht voelt en het durven uiten.

Heb je de behoefte om meer in het hier en nu te zijn? Dan zou de luipaard jaspis armband weer een heel ‘aardende werking’ hebben. Ook als je even niet naar de natuur kan kun je je zo extra focussen op jouw verbinding met de aarde, bijvoorbeeld tijdens een meditatie. Sluit je ogen en laat de negatieve energie wegstromen – en.. vergeet niet de positieve energie vervolgens terug te laten stromen (zo laad je ook weer op).

Edelstenen armband betekenis

Ons assortiment wisselt regelmatig, zo zijn er altijd verschillende edelstenen om uit te kiezen. Elke steen is uniek en door deze wisseling niet altijd aanwezig. Zoals de zwarte onyx of lapis lazuli. Zie je een specifieke edelsteen armband die je wilt? Wees er dan wel op tijd bij! En mis je een edelstenen armband? Laat het ons dan gerust weten, waarschijnlijk kunnen wij hem wel verzorgen. Hieronder lees je de betekenis per edelsteen van Jiva Organic.

Amethist armband. Een van de meest bekende edelstenen welke bescherming en schoonheid zou stimuleren. Verder zou Amethist ook je creatieve proces ten goede komen.

Aquamarijn armband. De meest bekende ervaring is de zuiverende werking. De steen komt daarom regelmatig terug in therapeutische behandelingen. De steen zou voorspoed en liefde aanttrekken.

Zonnesteen armband. De zonnesteen helpt, zoals de naam al doet vermoeden, je ‘warmer’ en ontvankelijker te maken. Met meer optimisme en zelfvertrouwen uitdagingen aangaan? Dan past deze positiviteit bevorderende armband echt bij jou!

Chrysocolla armband. Gelukkig hoef je de naam niet uit te spreken, want dat zou juist stress opleveren. Aan deze steen wordt juist toegeschreven dat hij je stress zou verlagen.

Jade armband. De armband zou je in balans brengen en voorspoed aantrekken. De steen beschermt en reinigt tegelijk volgens velen. 

Mookaiet armband. Een van de armbanden die een échte aboriginal steen is. Iets wat bij je moet passen. Misschien iets dat je roept. Hoe dan ook, de steen zou helpen meer rust te geven en je tegelijk beter helpen te aarden.

Jaspis armband. Moeite met jezelf uiten? De jaspis armband helpt je in balans te komen. Het zou eerlijkheid en hulpvaardigheid bevorderen. Handig als je zelf meer wilt groeien of binnen een relatie meer op de voorgrond wil treden. En voor groter publiek? Daar hoef je natuurlijk niet helemaal vooraan te staan als je dat niet wilt 🙂

Natuurlijk zijn er nog meer betekenissen voor onze edelstenen. Vraag ons dus gerust naar meer informatie over de edelstenen armbanden. Of Google! Want de meeste betekenissen zijn natuurlijk wel bekend! Thuis je energie boosten? Wij bieden naast edelstenen armbanden ook 100% biologische etherische oliën


Edelstenen armband kopen?

Wil je na het lezen een edelstenen armband kopen? Dan is het handig om het volgende te weten: de gemiddelde edelstenenkralen armband is +- 18,5 cm en vallen daardoor binnen de 18 cm en 20 cm maat in. Heb je een andere maat? Geen zorgen! Stuur ons gewoon een mailtje en dan komt het helemaal goed. 

Al onze edelstenen armbanden zijn uniek en handgemaakt!

Dat zijn de armbanden van klein geluk!

KG is een jong, stoer merk dat staat voor originaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid.

Duurzame en unieke edelstenen armbanden

Elke stenen armband wordt met de hand gemaakt van hoge kwaliteit edelstenen, daardoor is iedere armband uniek en heeft het een krachtige pure uitstraling. Ze worden afgewerkt met een KG kraal. Deze kraal is gemaakt van stainless steel, materiaal dat nooit zal verkleuren. Naast de standaard maten is het mogelijk om de armbanden in iedere gewenste maat te leveren, voor iedere pols een mogelijkheid.

Een cadeau

De armbanden worden geleverd in een mooi milieuvriendelijk FSC®-gecertificeerd sieraden doosje van gerecycled karton. Daarnaast wordt er bij iedere armband een kaartje meegeleverd waarop de werking van de edelsteen beschreven staat.

Een edelsteen armband is leuk als cadeautje, maar aan jezelf of aan een ander? Dat is de échte vraag 🙂