Home Β» Yoga & Meditatie

Toont alle 3 resultaten

Weergeven 9 24 36

Yoga en meditatie

Yoga is een levenswijze die veel omvat: meditatie, energie, adem, omgang met jezelf, je medemens & de planeet Γ©n het beoefenen van asana’s (fysieke houdingen). Inhaleer de toekomst, en adem het verleden uit. Voel je fit en lenig en werp eens een blik naar binnen door meditatie.

Bij Jiva ben je aan het juiste adres voor yoga en meditatie producten

Gebruik voor een optimale yogasessie de antislip Acaya yogamatten. Heb je snel last van natte handen en voeten, gebruik dan de yoga griptowel met eco-vriendelijke siliconen nopjes ” yogahanddoek” voor extra gripen zeer handig voor in je koffer op vakantie. Daarbij zijn ze ook nog eens hygiΓ«nisch bij gebruik van een studiomat waar iedereen gebruik van maakt.
Ook de yoga bolsters met boekweitkaf, die voor extra comfort zorgen en bij hitte koel aanvoelen en vise versa en naar je lichaam vormen, geven je genoeg ondersteuning om de yogaoefeningen zo goed en fijn mogelijk uit te oefenen. En als je dan toch je eigen Acaya antislip yogamat mee wilt nemen, waarom dan niet in de handige zeer unieke yoga Ragbag gemaakt van theezakken uit India.