Home » Yoga & Meditatie » Spijkermatten

Toont alle 3 resultaten

Weergeven 9 24 36
Spijkermatten van Flowee

Voor de echte durfals: De spijkermat van flowee is ideaal om de stijve spieren in je nek en/of schouders te ontspannen. Ter verlichting van je hoofd en/of spierpijn. Maar ook tijdens de yoga- en meditatieoefeningen om je innerlijke rust te vinden. Wanneer je vermoeide of koude voeten hebt leg je de spijkermat onder je voeten en dit werkt zeer verkwikkend. Je kunt de mat voor diverse doeleinden gebruiken.
De Flowee spijkermat geeft al na enkele minuten verlichting & ontspanning in tijden van haast, stress, stijve spieren, slecht slapen, hoofdpijn en als je wel wat vaker relaxed zou willen zijn. Hij zorgt voor een goede doorbloeding en brengt warmte voor je spieren. Een fijne ontspanning voor je body en mind.
Een product met een groot effect! Lees de reviews van tevreden klanten die de spijkermat aanbevelen op facebook.

Materiaal van de spijkermatten:

De Flowee spijkermat is gemaakt van een katoenen hoes (met ritssluiting) en een vulling van Foam. Deze vulling zorgt voor extra comfort terwijl je op het matje ligt. Hierdoor kun je deze spijkermat overal gebruiken.

Op de mat zitten in totaal 210 spikes met elk 42 scherpe uiteinden, hierdoor heeft de Flowee spijkermat meer dan 8800 unieke drukpunten. Dit zijn er meer dan de meeste andere matten, dit zorgt ervoor dat de Spijkermat van Flowee nog efficiënter is!
De spikes zijn gemaakt van ABS-Plastic dat wordt o.a. ook gebruik bij Lego. De spikes worden in tegenstelling tot vele andere spijkermatten op het katoen versmolten. Hierdoor hebben de spijkermatten en kussen van Flowee een langere levensduur. Kleur: in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar.