Het gezicht achter Jiva

Mijn naam is Desiree van Wel, eigenaresse van Jiva Shop. Na een heftige en lange ziekteperiode en afkomstig uit de administratiewereld, had ik besloten om te gaan doen wat ik écht leuk vond en waar mijn hart ligt. Zo begon ik met het behalen van mijn REIKI 1, volgde ik een mindfulness cursus en deed ik diverse workshops. Toen is ook Jiva Shop geboren. Mijn webshop in prachtige biologische producten, gericht op de “bewuste” wereld. In mijn vrije tijd mediteer ik regelmatig en doe ik fanatiek aan yoga. Daarnaast heb ik mij verdiept in de kracht en werking van etherische oliën. Ik heb nu ook mijn eigen etherische oliën lijn: Jiva Organic Oils, waar ik natuurlijk ontzettend trots op ben!
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 44 recensies
js_loader
cirkels achtergrond
Eigenaresse Jiva Organic

Over Jiva

cirkels achtergrond
In mijn organic webwinkel vind je fijne producten voor het lichaam en de geest die je kunnen helpen ontspannen. Naast de vaste producten zoals de Jiva etherische oliën vindt je bij mij ook bijvoorbeeld meditatie en yoga artikelen van Flowee en handgemaakte edelsteen armbanden van Klein Geluk Jewellery. Alles is gericht op een ontspannen en bewust dagelijks leven.

Uiteraard adviseer ik je graag over mijn producten en webshop. Je kunt mij hiervoor altijd een e-mail sturen naar info@jiva-organic.nl, of telefonisch naar 06-51905530. Ik adviseer je graag over de prachtige producten en wat er bij jouw lifestyle past.

Volg Jiva Organics ook op social media

Reviews van mijn klanten