Organic products

by Jiva

persoonlijk advies

persoonlijk advies

100% biologisch

SKAL biologisch gecertificeerd

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding

persoonlijke aandacht

persoonlijke aandacht

Jiva Organic Oils

Merk jij dat er veel van je gevraagd wordt en je soms de grip even kwijtraakt? Blijf dit gevoel voor, voorkom stress en een burn-out en laat Jiva helpen! Op de spirituele site vind je fijne producten voor lichaam en geest die je kunnen helpen ontspannen. De biologische etherische olie van Jiva Organics Oils wordt door ons zelf geรฏmporteerd en bijdragen aan een bewuste lifestyle. Naast de vaste producten, zoals de etherische oliรซn, vind je bij mij ook meditatie en yoga artikelen van Flowee en een prachtige collectie dames en heren edelsteen armbanden van Klein Geluk Jewellery. Het is een must have voor een gezonde lifestyle. Het zorgt voor vitaliteit, vreugde en vrede.

Aroma Diffusers

Organic Oils

Reviews van mijn klanten

Het gezicht achter Jiva

Mijn naam is Desiree van Wel, eigenaresse van Jiva Organic.
Na een heftige ziekteperiode, had ik besloten om te gaan doen wat ik รฉcht leuk vond en waar mijn hart ligt. Ik heb altijd al een interesse gehad in natuurlijke geneeswijzen en was bezig met de krachten van de natuur. Zo begon ik met het behalen van mijn REIKI 1, volgde ik meerdere cursussen waaronder mindfulness en deed ik diverse workshops. Toen is ook Jivaorganic.nl geboren. Mijn webshop in biologische etherische olie en yoga-complementaire artikelen die bijdragen aan een bewuste lifestyle. In mijn vrije tijd mediteer ik regelmatig en doe ik fanatiek aan yoga. Daarnaast heb ik mij verdiept in de kracht en werking van etherische oliรซn. Ik heb nu ook mijn eigen etherische oliรซn lijn: Jiva Organic Oils, waar ik natuurlijk ontzettend trots op ben!