cirkels achtergrond

Gebruik van onze producten

Gebruik van onze producten

De informatie verstrekt op deze website en in mijn nieuwsbrieven, aangeboden in mijn webshop voor veelvoorkomende aandoeningen, zijn niet bedoeld als een vervanging voor een professioneel gezondheids advies. Als u lijdt onder een langdurige aandoening, ziekte of hevige symptomen, raadpleeg dan altijd uw reguliere gezondheids therapeut of arts of een kruidengeneeskundige/fytotherapeut voordat u tot aanschaf van een produkt over gaat.

Let op dat sommige medicinale kruiden, de meeste etherische oliën en CO2 plant extracten niet direct op de huid kunnen worden gebruikt in onverdunde vorm, niet gedurende zwangerschap, niet wanneer bepaalde voorgeschreven medicatie wordt gebruikt.

Jiva Organic accepteert geen verantwoordelijkheid voor het foutelijk gebruik of behandelen van elk van onze produkten en kan niet aansprakeljk worden gesteld voor produkten gemaakt door derden met mijn verkochte ingrediënten. Het is uw eigen verantwoording om verzekerd te zijn van de veiligheid en legaliteit van elk produkt dat u maakt met gebruik van onze ingrediënten.

CONTRACTUELE VERPLICHTINGEN:
Bij het aanschaffen van goederen op het internet gaat u een legaal bindend contract aan. Het contract tussen de klant en Jiva Organic begint wanneer een bestelling is betaald door de klant. Fouten gemaakt gedurende het plaatsen van een bestelling kunnen meestal worden gecorrigeerd als u liever eerder dan later contact met ons opneemt. Nederlands recht is van toepassing.

In mijn organic webwinkel vind je fijne producten voor het lichaam en de geest die je kunnen helpen ontspannen. Naast de vaste producten zoals de Jiva etherische oliën vindt je bij mij ook bijvoorbeeld meditatie en yoga artikelen van Flowee en handgemaakte edelsteen armbanden van Klein Geluk Jewellery. Alles is gericht op een ontspannen en bewust dagelijks leven.