organic oils

Krijg een zijdezachte huid door Organic Sea Salt scrub

Krijg een zijdezachte huid Organic Sea Salt scrub

Een doffe, droge of verouderde huid? Dat is natuurlijk niet wat je wilt en bovendien eenvoudig te voorkomen. Een zijdezachte huid is dankzij de Organic Sea Salt scrub van Jiva voor jou binnen handbereik. Verwijder je droge dode huidcellen en stimuleer je de doorbloeding. Het resultaat: een energieke, gladde en verzorgde huid waarmee jij stralend de zomer door komt.

De warme badkamer vult zich met de heerlijke geuren van essentiële oliën, voor een ontspannen en verzorgend moment voor jezelf. Met de Jiva Organic Sea Salt scrub reinig en verwijder je masserend de droge en dode huidcellen en voed je je huid met mineralen. Het fijne natuurlijke zeezout van Jiva Organic is verkrijgbaar in twee verschillende geuren; Bali en Jamaica. De Sea Salt Bali bevat de natuurlijke extracten van kokos en mandarijn, de Sea Salt  Scrub Jamaica is rijk aan grapefruit en gember. Het zeezout gebruik je als scrubzout onder de douche of strooi je in een heerlijk warm bad om te genieten van de aromatische oliën. Een pure weldaad voor jezelf en je huid.  Fris, ontspannen, vrolijk en met een zacht glanzende huid verlaat je de badkamer. Gun jij jezelf een ontspannen moment?

Natuurlijke verzorging

De Jiva Organic Sea Salt bestaat uit zeer fijn Atlantisch zeezout, verrijkt met de natuurlijke extracten van kokos en mandarijn of grapefruit en gember. Bovendien is het scrubzout vrij van parabenen, sulfaten, kleurstoffen, gluten, SLS/SLE, alcohol en micro plastic deeltjes. Dat maakt het zeezout met milde zachte scrubdeeltjes bijzonder geschikt voor een fijne scrubmassage van de minder gevoelige huid. De essentiële oliën en mineralen zorgen voor een gezonde voeding van de huid terwijl de masserende beweging de doorbloeding bevordert, de vetverbranding stimuleert en droge dode huidcellen verwijdert. De huid wordt niet alleen op een natuurlijke manier verzorgd maar ook gereinigd en vernieuwd.

Geweldige gladde huid door scrubben met zeezout

De bovenste laag van onze huid, de opperhuid, is onze natuurlijk barrière tegen invloeden van buitenaf zoals droogte, chemische stoffen, luchtvervuiling en uv-straling, maar ook virussen en bacteriën. De huid heeft dus veel te verduren en naarmate je ouder wordt, vernieuwt en herstelt de huid zich minder snel. Met als gevolg een doffe, droge en grauwe huid. Dit voorkom je door wekelijks je huid te scrubben met de Jiva Organic Sea Salt. De voordelen van scrubben?
Doordat je droge dode huidcellen verwijdert, krijgt je huid weer glans en voelt het zacht aan. Door het scrubben reinig je je poriën en verwijder je opgehoopte talg, waardoor puistjes of ingroeiende haartjes geen kans krijgen. Een fijn voordeel is ook dat een gescrubde schone gladde huid sneller bruin wordt, nieuwe huidcellen maakt en crèmes opneemt en daardoor beter gehydrateerd is. Je vertraagt dus ook het verouderingsproces. Let wel op, want je moet de gescrubde opperhuid ook beter beschermen.

Scrubtips

Hoe doe je dat, scrubben? Zorg ervoor dat je de Jiva Organic Sea Salt aanbrengt op een vochtige huid en masseer het scrubzout met zachte ronddraaiende bewegingen in op je huid. Spoel na de scrubmassage je huid af met warm water en neem eventueel een lang bad voor een extra zachte huid. Top je schoonheidsritueel af met een de heerlijke Jiva Organic Jojoba oil. Je huid voelt weer zijdezacht en als nieuw aan. Trek je favoriete jurk en sandalen aan en straal!

 

Gratis sample

Wil je graag zelf de fijne effecten voor je huid en de ontspannende werking van de heerlijke geuren van de essentiële oliën ervaren?

Vraag dan via deze link een gratis sample aan van de sea salt naar jouw voorkeur, Jamaica of Bali.

Neem een moment voor jezelf en verzorg je huid met de Jiva Organic Sea Salt Jamaica of Bali voor een stralende zijdezachte huid. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met info@jiva-organic.nl

 

 

 

Geef een reactie